Meten is weten
(bloedanalyse)

 

Als praktisch ingestelde persoon met een ‘eerst zien, dan geloven’ mentaliteit, is het doen van een bloedanalyse helemaal jouw ding. Na een intake en bloedafname plannen we een adviesgesprek waarin ik je alles uitleg en een persoonlijk leefstijladvies geef. Jij gaat graag zelf aan de slag, dus dit past perfect bij jou. Let’s do this!

EMB-TEST

De EMB-test staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Het is een test die wordt gebruikt in de complementaire geneeskunde om inzicht te krijgen in de energetische balans en gezondheidstoestand van een persoon. Bij deze test wordt een klein beetje bloed afgenomen en geanalyseerd op verschillende parameters, zoals mineralen, vitaminen, sporenelementen, enzymen, belastingen en intoleranties.

De EMB-test geeft een breder beeld van de gezondheid, omdat het niet alleen kijkt naar de fysieke aspecten, maar ook naar de energetische en emotionele aspecten van het lichaam. Het kan informatie verschaffen over mogelijke tekorten, disbalansen, belastingen en intoleranties die van invloed kunnen zijn op het welzijn.

Op basis van de resultaten van de EMB-test kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld, gericht op het herstellen van de balans en het bevorderen van de gezondheid. Dit kan bestaan uit aanpassingen in voeding, supplementen, leefstijl en eventueel andere complementaire therapie├źn.

Het is belangrijk op te merken dat de EMB-test niet als vervanging moet worden gezien voor reguliere medische diagnostiek, maar eerder als een aanvullende benadering om inzicht te krijgen in de energetische gezondheidstoestand van het lichaam.

Alinde is erkend EMB Therapeut, je vindt haar onder Alinde Ondersteunt op de officiele EMB test website.

Waarom Alinde Ondersteunt

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Alinde Ondersteunt:
  1. Expertise: Alinde de Wilde is een ervaren professional op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, erfelijkheid en voeding. Haar brede kennis en specialisatie stellen haar in staat om jou op een deskundige manier te begeleiden naar een betere gezondheid.
  2. Persoonlijke aanpak: Alinde biedt advies op maat, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Ze luistert naar jouw specifieke uitdagingen en past haar begeleiding daarop aan, zodat je de beste resultaten kunt behalen.
  3. Holistische benadering: Alinde gelooft in een holistische aanpak, waarbij ze niet alleen kijkt naar fysieke gezondheid, maar ook naar mentaal, emotioneel, zingevend en financieel welzijn. Ze begeleidt je op alle aspecten van jouw welzijn, waardoor je een gebalanceerd en vervuld leven kunt leiden


4 Ondersteuning en inspiratie: Als je kiest voor Alinde Ondersteunt, krijg je niet alleen toegang tot haar kennis en expertise, maar ook tot haar warme en ondersteunende begeleiding. Ze motiveert en inspireert je om door te zetten, zelfs als je obstakels tegenkomt op je pad naar een gezonder leven.

5 Community: Als onderdeel van het groepsprogramma krijg je de kans om in contact te komen met mededeelnemers. Dit biedt een waardevolle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. Samen vorm je een inspirerende community die je motiveert om vol te houden en te groeien.

Kortom, door te kiezen voor Alinde Ondersteunt krijg je toegang tot deskundige begeleiding, een persoonlijke aanpak, een holistische benadering en een ondersteunende community. Dit alles zal je helpen om de beste versie van jezelf te worden en te genieten van een leven vol vitaliteit en gezondheid.

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.