Disclaimer:

De informatie op deze website wordt verstrekt door Alinde Ondersteunt en is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date, nauwkeurig en volledig is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website. Het gebruik van de informatie op deze website is dan ook op eigen risico.

De informatie op deze website is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener of arts voor specifieke medische vragen of condities. Alinde Ondersteunt aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enig verlies, letsel of schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

We kunnen links naar andere websites aanbieden waarover wij geen controle hebben. Het plaatsen van deze links impliceert geen goedkeuring van de inhoud op die websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacybeleid, of de praktijken van derden of hun websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en afbeeldingen op deze website zijn voorbehouden aan Alinde Ondersteunt. Het is niet toegestaan om de inhoud of afbeeldingen van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren, verspreiden, wijzigen of gebruiken voor commerciƫle doeleinden.

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met het feit dat Alinde Ondersteunt niet aansprakelijk is voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of enige informatie die hierin wordt verstrekt.

Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Alinde Ondersteunt via de aangegeven contactgegevens.

Laatste update: mei 2023