Alinde Ondersteunt aangelosten bij….

 

Door het werk wat Alinde doet is ze aangesloten bij verschillende organisaties en branches. Op deze pagina vind je alle belangrijke gegevens, links en documenten.

 

Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatievoor alternatieve therapeuten.

Belangrijke documenten die bij het CAT horen:

CAT Regelement

“Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Stichting Klachtenregeling.nl behandelt zowel klachten als geschillen die gericht zijn tegen zorgaanbieders die bij hierbij zijn aangesloten.

Klachtenregelement WKKGZ

Alinde werkt binnen Alinde Ondersteunt met gepassioneerd met mensen in verschillende stadia van hun leven en met verschillende kwaliteiten en beperkingen. Naast aangesloten te zijn bij het CAT, GAT en WKKGZ heeft Alinde ook nog belangrijke documenten over de privacy en de algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

"In mijn hoofd weet ik het allemaal maar opschrijven en/of uitleggen vind ik lastig, wat ik ervaar bij Alinde is dat zij zo'n duidelijke kijk hebt op een situatie die bij de ander speelt. Ze leert iemand anders kijken, waardoor de ander snel tot inzicht komt en verder kan. Ze staat ook altijd klaar voor advies en weet van aanpakken en doorpakken."

Jolande van der Steenhoven

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.