Alinde Ondersteunt Connect

Welkom bij Alinde Ondersteunt Connect! Speciaal voor die ondernemende vrouwen die de wereld willen veroveren, maar soms tegen die vervelende valkuilen aanlopen. Been there, done that. Als mede-ondernemer én oudste dochter snap ik die struggles als geen ander. Daarom heb ik dit platform opgericht, waar je op jóuw tempo en op jóuw tijd kunt groeien. Cursussen, challenges, podcasts – alles digitaal, zodat je kunt connecten wanneer het jou uitkomt. We hebben twee memberships, maar no worries als je niet kunt kiezen. Je kunt gewoon van beide communities genieten. De keuze is aan jou, afhankelijk van waar jij op dit moment het meest behoefte aan hebt. Let’s rock this, ladies!

  Alinde Ondersteunt Connect
Oudste dochter

Even tijd voor jezelf? Dat klinkt goed toch? Alleen weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen. In deze community deel ik om te beginnen tips met je hoe jij tijd kunt maken voor jezelf. Elke week is er een activiteit beschikbaar, zoals een podcast, meditatie of een Q&A en je kan ervaringen delen met andere oudste dochters. Je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt, want alles is online beschikbaar. Neem de tijd voor jezelf en ontdek nieuwe manieren om te ontspannen en te genieten van kleine momenten voor jezelf.

Alinde Ondersteunt Connect
Akasha

Ben jij die ondernemende vrouw die voornamelijk in haar hoofd zit en snakt naar meer intuïtief werk? Dan is de cursus “In het Licht van de Akasha” in deze community iets voor jou! Hier leer je werken met intuïtieve informatie vanuit het energieveld waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn,het nulpuntveld. Laat die rationele denkwijze even los en omarm je intuïtie. Bekijk de wereld eens op een andere manier  en  ontdek wat er allemaal mogelijk is. Doe mee en laat je verrassen door de kracht van het intuïtieve

Wie is Alinde?

Alinde de Wilde is een enthousiaste gezondheid en welzijn expert. Ze heeft haar eigen bedrijf genaamd ‘Alinde Ondersteunt’ opgericht, omdat ze gepassioneerd is om ambitieuze ondernemende vrouwen met “oudste dochter ” kenmerken te begeleiden en te inspireren naar een betere gezondheid en een gelukkig leven.
Waarom? Omdat zij zelf ook een ambitieuze, ondernemende “oudste dochter” is.

Alinde heeft zich gespecialiseerd in een innovatieve benadering genaamd orthomoleculaire epigenetische therapie. Hierbij onderzoekt ze de relatie tussen voeding, epigenetica en gezondheid. Door middel van persoonlijk advies helpt ze ondernemende vrouwen om te begrijpen wat het beste voor hen werkt. Dit kan het aanpassen van het voedingspatroon, het gebruik van voedingssupplementen en het maken van gezonde levensstijlveranderingen zijn.
Maar Alinde doet meer dan alleen individuele begeleiding.

Ze deelt haar kennis en ervaring door het geven van trainingen en het spreken op evenementen. Ze wil zo veel mogelijk vrouwen bewust maken van de kracht van voeding en gezonde keuzes in levensstijl.
Voeding is meer dan dat wat je in je mond steekt. Voeding is ook wat je in je opneemt en hoe je denkt. Hoe je over jezelf praat, hoeveel tijd je voor jezelf neem en belangrijk jij jezelf vindt.

Wat Alinde onderscheidt, is haar holistische aanpak. Met haar warme en ondersteunende begeleiding wil ze jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact op met Alinde. Ze zal haar passie en deskundigheid inzetten om jou te helpen genieten van een vitaal leven en de beste versie van jezelf te worden.

Waarom Alinde Ondersteunt

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Alinde Ondersteunt:

1. Expertise: Alinde de Wilde is een ervaren professional op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, erfelijkheid en voeding. Haar brede kennis en specialisatie stellen haar in staat om jou op een deskundige manier te begeleiden naar een betere gezondheid.

2. Persoonlijke aanpak: Alinde biedt advies op maat, afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Ze luistert naar jouw specifieke uitdagingen en past haar begeleiding daarop aan, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

3. Holistische benadering: Alinde gelooft in een holistische aanpak, waarbij ze niet alleen kijkt naar fysieke gezondheid, maar ook naar mentaal, emotioneel, zingevend en financieel welzijn. Ze begeleidt je op alle aspecten van jouw welzijn, waardoor je een gebalanceerd en vervuld leven kunt leiden


4 . Ondersteuning en inspiratie: Als je kiest voor Alinde Ondersteunt, krijg je niet alleen toegang tot haar kennis en expertise, maar ook tot haar warme en ondersteunende begeleiding. Ze motiveert en inspireert je om door te zetten, zelfs als je obstakels tegenkomt op je pad naar een gezonder leven.

5. Community: Alinde Ondersteunt Connect. Dit membership biedt een waardevolle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. Samen vorm je een inspirerende community die je motiveert om vol te houden en te groeien.

Kortom, door te kiezen voor Alinde Ondersteunt krijg je toegang tot deskundige begeleiding, een persoonlijke aanpak, een holistische benadering en een ondersteunende community. Dit alles zal je helpen om de beste versie van jezelf te worden en te genieten van een leven vol vitaliteit en gezondheid.

Alinde Ondersteunt Connect: Oudste dochter

Het kan soms lastig zijn om de balans te vinden tussen je drukke schema en het zorgen voor jezelf. Misschien loop je vast met de tijden waarop trainingen of cursussen worden gegeven, of vergeet je om interessante podcasts te beluisteren. Het creëren van een moment voor jezelf schiet er soms gewoon bij in. Maar geen zorgen, want in deze community sta ik voor je klaar om je op een vriendelijke manier te herinneren aan het belang van self-care.

Wekelijks plaats ik nieuwe inspiratie die je op je eigen tijd kunt bekijken en beluisteren, zo vaak als je wilt. Je kunt vragen stellen, je ervaringen delen en deelnemen aan challenges. Daarnaast worden er inspirerende gastsprekers uitnodigt die aansluiten bij de thema’s die voor jou belangrijk zijn en ja ook die inspiratie kan je terugkijken.

De community is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar open en zelfs een dagje extra in een schrikkeljaar.

Het zorgen voor je welzijn is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met mijn ervaring als oudste dochter en mijn kennis over een gezonde levensstijl, help ik jou om die zorgzame, ondernemende vrouw te zijn, maar nu met de nodige aandacht voor jezelf. Want vergeet niet, jij bent het stralende middelpunt in jouw wereld en die van anderen. Je hebt maar één lichaam, dus behandel het als een tempel.

Kom erbij! Samen bouwen we aan deze te gekke community, waar we samen verder en sneller kunnen groeien.

Ben je overtuigd? Klik dan op de button en meld je aan! Voor slechts €17,00 per maand excl. btw krijg je toegang tot een schat aan informatie. En het beste? Je kunt op elk moment opzeggen. Alleen ga je snel, maar samen komen we verder. Doe mee en ontdek alle mogelijkheden die onze community te bieden heeft! Laat je inspireren en ontdek hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn.
Want in deze community draait alles om jou.

See you soon

Alinde Ondersteunt Connect: Akasha

Welkom in de fascinerende wereld van de Akasha! Dit concept neemt je mee naar de universele, energetische bibliotheek waar alle informatie over jouw verleden, heden en toekomst is opgeslagen. Het is als een levensboekenbibliotheek die wacht om ontdekt te worden.

Of je nu nog nieuw bent in dit concept of al wat ervaring hebt met de Akasha, er is altijd ruimte om te leren en te groeien. Stap in en laat je verrassen door de diepte en diversiteit van de informatie die voor je beschikbaar is.

Zodra je je aanmeldt, opent zich een wereld van mogelijkheden. Je krijgt toegang tot de community omgeving waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.
De cursus zal stap voor stap beschikbaar komen, en je ontvangt zelfs een welkomstpakket met een werkboek om je op weg te helpen.

Naast de cursus zullen er uitdagende activiteiten plaatsvinden, zoals challenges die je uitdagen om dieper te graven in je eigen Akasha archieven. Ook kun je inspirerende podcasts beluisteren, worden er interessante gasten uitgenodigd en is er altijd ruimte voor vragen en ideeën binnen de groep. Neem alle informatie op je eigen tempo door en wees gerust: als je een live sessie mist, staat de replay altijd voor je klaar.

Dus, bereid je voor op een reis vol ontdekkingen en groei.
De Akasha wacht op jou, klaar om haar geheimen met je te delen. Welkom in deze boeiende community waar kennis, verbinding en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Kom erbij en laat je verrassen!

Voor slechts €17,00 per maand excl. btw krijg je toegang tot waardevolle informatie waarmee je verder kunt groeien.
Het beste van alles is dat je op elk moment kunt opzeggen.
Klik op de button en meld je aan om samen te bouwen aan iets geweldigs!

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.